Innovatie en duurzaamheid centraal op Beko Tradeshow 2024

Op maandag 3 juni had de redactie van UWkeukenprof het genoegen om de Beko Tradeshow 2024 bij te wonen. We werden hartelijk verwelkomd door het Beko team en genoten van een adembenemend uitzicht over het Galgenwaard stadion van FC Utrecht. De sfeer was uitnodigend en de ontvangst warm, met een heerlijke kop koffie en versgebakken pannenkoeken voorzien van het Beko logo in poedersuiker.

Tijdens een exclusieve rondleiding kregen we een uitgebreide presentatie van het nieuwste inbouwassortiment van Beko, dat bol staat van duurzame innovaties en vernieuwde energielabels. Een van de hoogtepunten was de stijlvolle ovenserie in 'full black' design, uitgerust met de innovatieve technologieën AirFry en Split&Cook. Deze functies maken het mogelijk om gezonder te koken en meerdere gerechten tegelijk te bereiden zonder smaakoverdracht.

Ook werd de 3-kleuren technologie in de groentelade getoond, die zorgt voor een langere behoud van vitaminen in groente en fruit. Dit is een belangrijke stap in het behouden van voedingswaarden en het tegengaan van voedselverspilling. Daarnaast maakten we kennis met de strakke inductiekookplaten die voorzien zijn van slimme afzuiging, wat zorgt voor een efficiënte en gebruiksvriendelijke kookervaring.

De Beko Tradeshow 2024 was een inspirerende ervaring die ons een duidelijk beeld gaf van hoe Beko voorop loopt in het ontwikkelen van duurzame huishoudelijke oplossingen. We zijn onder de indruk van de innovatieve technologieën en het stijlvolle design van de producten, die perfect inspelen op de behoeften van de moderne consument.

Kijk voor meer informatie op de website van Beko.

Bekijk hier onze fotoreportage.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.