Nederlandse Robert Brandon wordt de nieuwe CEO van berbel

Robert Brandon neemt de rol van CEO bij berbel op zich. Aan het einde van de maand zal interim-directeur Dr. Patrick Jung de leiding aan hem overdragen. "Na een periode van herstructurering is het moment aangebroken om berbel GmbH met een nieuwe CEO een nieuw tijdperk in te leiden," aldus Jung.

Brandon zegt hierover: "Als nieuwe directeur van berbel Ablufttechnik GmbH ben ik me volledig bewust van de uitdagingen en kansen die voor ons liggen. berbel heeft zich door de jaren heen gevestigd als een premiumaanbieder van afzuigkappen, en ons doel is om deze positie verder te versterken en onze aanwezigheid zowel nationaal als internationaal uit te breiden. Daarnaast zie ik de ontwikkeling van innovatieve en technologisch geavanceerde producten voor veeleisende klanten als een belangrijke taak."

De van oorsprong Nederlandse Brandon brengt een schat aan nationale en internationale verkoop- en marketingervaring mee uit Blue-Chip-bedrijven. Tot hij vorige week bij berbel begon, was hij 16 jaar werkzaam bij de Vaillant Groep, waar hij functies bekleedde in General Management en Verkoop, en als directeur van Vaillant Group Nederland en Vaillant Group Belgi√ę. Daarvoor had hij wereldwijd managementposities bij de Vodafone Group en Reemtsma, waar hij zijn expertise als marketingdeskundige verder ontwikkelde.

Kijk voor meer informatie op de website van berbel.

Bron: MöbelKultur

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.