SieMatic lanceert S2 Next generation

De SieMatic S2 Next Generation is onlangs onthuld tijdens de Milano Design Week, waar deze nieuwste greeploze keukenvariant centraal stond in de SieMatic Flagshipstore Monte Santo in Milaan.

Deze nieuwe SieMatic S2 vormt een perfecte harmonie tussen het zichtbare en het onzichtbare, waarmee het zich manifesteert als een nieuw icoon van subtiele luxe. Dit sublieme statussymbool overstijgt de som van zijn onderdelen door een fijne interactie tussen interieur en exterieur. Elk detail onthult een verhaal van esthetiek, geavanceerde functionaliteit en vakmanschap. Gesloten kasten transformeren snel in decoratieve open displays, kookplaten zijn verborgen onder verschuifbare werkbladen, en keukenapparatuur is elegant weggewerkt in het meubilair of achter innovatieve vouwdeuren.

De SieMatic S2 richt zich op de essentie, met een ontwerp dat zowel zichtbare als onzichtbare elementen bevat. Draaibare kasten en naadloze laden in de greeploze S2 lijn zijn slechts een paar voorbeelden van de innovatieve toepassingen. De verfijnde mix van materialen zoals mat aluminium titanium, hazelnootbruin eikenhout, stormgrijs keramiek, tarsie fineer en zwart zijdemat voor de grepen, vormt een opwindende combinatie van texturen en kleuren. Dit biedt keukenliefhebbers nieuwe mogelijkheden om een unieke, persoonlijke leefruimte te creĆ«ren met een ingetogen en elegante esthetiek die het interieur subtiel verrijkt zonder de slimme functionaliteit te overstemmen.

Kijk voor meer informatie op de website van SieMatic.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.