V-ZUG lanceert nieuwe AdoraDish

Op 1 juni 2024 introduceert V-ZUG de nieuwste generatie van de iconische AdoraDish. Deze Zwitserse vaatwasser brengt een vernieuwde glans en heeft een elegante, opnieuw ontworpen binnenkant die eenvoud en comfort herdefinieert. Met slimme functies en flexibele manden wordt afwassen makkelijker dan ooit tevoren, terwijl het Zwitserse vakmanschap zorgt voor uitmuntende resultaten. Dit vakmanschap, samen met excellentie en precisie, vormt al 111 jaar de kern van V-ZUG.

Een zachte reiniging met sprankelende resultaten

De missie van de AdoraDish is om afwassen eenvoudig te maken. V-ZUG optimaliseerde de balans tussen watermechanica, temperatuur, tijd en detergentchemie, waardoor de AdoraDish telkens uitblinkt in het leveren van vlekkeloze resultaten bij elk programma. Daarnaast is het model ontworpen om in iedere keuken uitstekend te presteren, en om in te spelen op jouw individuele behoeften. De machine verzekert een zachte reiniging en sprankelende resultaten die nooit hun glans verliezen.

De enige vaatwasmachine gemaakt in Zwitserland

In 1959 werd de eerste vaatwasmachine geproduceerd in Zug. Dat was een mijlpaal voor het merk, want sindsdien richt het bedrijf zich enkel op keukenapparaten en wasmachines. Ondertussen verandert de Adora al 65 jaar lang de vaatwaswereld vanuit het hart van Zwitserland. Elk apparaat dat de Zwitserse fabriek in Zug verlaat, doorloopt een uitgebreid ontwerp- en ontwikkelingsproces. V-ZUG bekijkt vorm, functionaliteit en proces steeds in zijn geheel om zo tot de beste resultaten te komen. De minimalistische en elegante look van V-ZUG komt tot haar recht door heldere lijnen en gestroomlijnde oppervlakken. Daarnaast biedt de machine maximaal overzicht met zilverkleurige metalen manden en heldere ledverlichting binnenin. Het versterkte deursysteem maakt het bovendien mogelijk om, mits installatie van versterkte veren, decoratieve frontpanelen toe te voegen tot 14 kg.

Ergonomisch en efficiƫnt

V-ZUG is marktleider in de energiezuinigste en stilste vaatwasmachines. De nieuwe generatie vaatwassers draagt energielabel A, en het OptiLift-model behoort tot klasse B. Met die laatste kunnen gebruikers de onderste korf optillen tot heuphoogte, wat hun rug minder belast bij het in- en uitladen. Ze hebben een elegant en ergonomisch ontwerp met korven die in de hoogte verstelbaar zijn. Bovendien is de Adora-vaatwasmachine enorm waterzuinig, met een verbruik vanaf slechts 5 liter water tijdens een automatisch wasprogramma met een volle machine.

Kijk voor meer informatie op de website van V-ZUG.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.